FERIELUKKET i uge 29 + 30 - pakker sendes næste gang d. 29. juli 2024,

Skridsikker Belægning - Her Er Dine Muligheder Til Træoverflader-Thamus

Skridsikre GRP Lister og Profiler til Træoverflader

Forfatter Henrik Andersen

Gør Dine Træoverflader Skridsikre med GRP Lister fra Thamus

Har du træoverflader, der bliver glatte i vådt vejr? Så er skridsikre lister, trappetrin, eller kantprofiler den perfekte løsning for at øge friktionen og sikkerheden.

Hos Thamus er vi eksperter i skridsikre produkter, herunder vores populære GRP Lister (glasfiberforstærkede plaststrips). Disse produkter skrues direkte på glatte træoverflader, hvilket gør dem ideelle til en række anvendelser såsom trapper, terrasser, badebroer, bådebroer og meget mere.

Hvorfor Vælge Skridsikre Lister fra Thamus?

Holdbarhed og Sikkerhed: Vores skridsikre lister er fremstillet af glasfiber med indlejret aluminiumoxidkorn, hvilket giver en uovertruffen skridsikkerhed og lang levetid. Dette materiale er kendt for sin robusthed og modstandsdygtighed over for slid, hvilket gør det til en pålidelig løsning i mange år fremover.

Nem Installation: GRP Listerne kan nemt skrues fast på eksisterende træoverflader, hvilket gør installationen hurtig og ukompliceret. Dette gør det muligt at forbedre sikkerheden uden behov for omfattende renoveringer.

Anvendelsesmuligheder: Uanset om du har en trappe, terrasse, badebro eller bådebro eller lign. kan vores skridsikre løsninger tilpasses dine specifikke behov. Den alsidige anvendelse gør dem populære i det offentlige hvor sikkerhed på glatte overflader prioriteres højt.

Æstetik og Funktion: Vores skridsikre lister findes i forskellige farver og bredder, så de kan integreres harmonisk med din eksisterende indretning, samtidig med at de giver den nødvendige skridsikkerhed.

Kontakt Os

Sørg for, at dine træoverflader forbliver sikre og skridsikre året rundt med Thamus' GRP strips. Kontakt os for mere information, eller besøg vores hjemmeside for at se vores fulde udvalg af skridsikre produkter. Gør dine omgivelser mere sikre med en løsning, der holder i mange år fremover.

Få skridsikring, der holder i mange år fremover, se mere på linket herunder: https://thamus.dk/collections/skridsikre-lister-og-profiler-grp


Ved at vælge skridsikre produkter fra Thamus, investerer du i sikkerhed og holdbarhed, samtidig med at du forbedrer æstetikken af dine træoverflader. Lad os hjælpe dig med at gøre dine omgivelser sikrere og mere pålidelige.