Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering - indenfor 1-2 hverdage.

Ring til kundeservice på 40 99 88 88

Europæiske varer af høj kvalitet!

FAQ

Tape applikation

Hvilken tape type skal jeg vælge?

Det kan til tider være svært at finde ud af hvilken tape der kan bruges hvor. Derfor har vi lavet et skema, som giver en grundlæggende vejledning. Men skemaet er på ingen måde en facitliste da man ofte kan montere tapen med held på steder hvor skemaet måske siger noget andet. Skemaet kan findes ved at klikke her

Hvad betyder R10 / R13

Som det fremgår af skemaet er de forskellige tape typer anvist med en R- værdi. Kort fortalt er R-skalaen en rampe test der angiver hvor stor hældning man stadig kan stå fast ved uden at glide

Har du specielle ønsker?

Vi har mulighed for at hjælpe dig med special opgaver. Tapen findes i ruller op til 1200mm, og det er muligt at få folien standset eller laserskåret i lige præcis de figurer og former man kan ønske sig.

Indendørs trappe

Hvilken tape skal jeg vælge?

Hvad er trappen lavet af?

I så fald vil jeg anbefale dig at få gjort noget ved problemet med det samme, da mange af de ulykker der sker i hjemmet er skrid -/og fald ulykker. Hvilken type tape man skal vælge kommer lidt an på hvad trappen er lavet af, og om man i færdes mest på trappen med bare fødder, strømpefødder eller med sko på.

Er trappen rå ujævn træ?

Hvis din trappe er lavet af ujævn træ, vil jeg anbefale dig at overveje at give overfladen en primer inden du påbegynder montering af en skridsikker tape. Tape klæber normalt ikke super godt direkte på rå, umalet træ da det er en naturlig overflade med mange porer der arbejder med kulde / varme. Derfor er det en god ide at starte med en omgang primer der er egnet til opgaven. Alle vores tape typer kan monteres efter behandling med primer, såfremt overfladen ikke er ujævn. Ved ujævne overflader anbefaler vi vores formbare tape.

Til almindelige træoverfladen vil jeg anbefale at bruge

Til mere ru overflader / med dybe årer vil jeg anbefale at bruge

Er trappen lavet af lakeret træ?

Skridsikker tape på lakerede overflader, er absolut ikke noget problem, man skal blot være klar over at vedhæftningen ikke bliver bedre end lakkens kontakt til underlaget. Det er dog normalt ikke et problem og her kan vi anbefale alle vores tape. 

Er trappen beklædt med vinyl / linoleum?

Har du en trappe med vinyl / linoleum kan der være en chance for at vedhæftningen ikke er optimal, da nogle af disse gulvtyper er meget "fedtede" i overfladen og derfor forhindrer vedhæftning. Du kan dog forsøge dig med at klæbe almindelig klar tape på (det man bruger til indpakning af julegaver) klæber den klare tape godt på overfladen, så vil skridsikker tape også kunne klæbe derpå.

Hvilken skridsikker tape til bare fødder, strømpefødder og sko?

Trappe hvor man færdes med sko.

For de fleste af os er en indendørs trappe lig med, at der færdes man ikke med sko. (det gælder ihverfald or de fleste privatboliger) men skulle du nu alligevel have en trappe hvor man kun færdes med sko. Ja så kan du faktisk anvende alle typer skridsikker tape.

Trappe hvor man går med bare fødder / strømpefødder.

Bare fødder - Man skal være klar over at skridsikker tape kan være hårdt for bare fødder at færdes på grundet den ru overflade af aluminium oxid, derfor kan det være en fordel at anvende vores rengøringsvenlige skridsikre tape til barfodsområder da denne har en overflade af præget vinyl der ikke er slibende og dermed ikke er så hårde ved dine fusser.

Strømpefødder - Ved almindelig skridsikker tape (her forstås tape der har korn i overfladen) er der en chance for at tapen KAN gribe fat i strømper og nylonstrømper. derfor vil vores rengøringsvenlige tape også være god til steder hvor man færdes med strømper.

Opmærkning af gulve

Hvorfor bør gulvene opmærkes?

I enhver form for professionel virksomhed / offentlig institution, som for eksempel skoler, gymnasier og universiteter. Små og mellemstore virksomheder, fabriks og produktionsanlæg, fødevareindustri mv. Letter gulvopmærkning færdslen ved at synliggøre overfor medarbejdere og udefrakommende, så de straks og på en let måde, kan se hvordan de skal færdes på området. En gulvopmærkning på rette tid og sted yder desuden en ekstra sikkerhed, da ulykker nemt undgås. For eksempel mellem kørende og gående trafik.

I de fleste tilfælde er gulvopmærkning krævet af myndighederne, i sådanne tilfælde anbefales det at virksomhedens områder gennemgås i samarbejde med firmaets sikkerheds repræsentant og Arbejdstilsynet (se evt. Forebyggelse af ulykkesrisici ved intern færdsel på virksomheder)

Hvilke farver bruges typisk til hvad?
Forbedring af Sikkerhed og Effektivitet.

Gulv opmærkning sikrer at området bliver nemmere at forstå og benytte i hverdagen. En mere sikker arbejdsplads vil kunne opnås selvom man laver opmærkning der ikke nødvendigvis følger standarderne. f.eks. vil opmærkning af områder til værktøj, skraldespande, paller, rulleborde mv. nedsætte risikoen for ulykker da tingene derfor ikke står og flyder rundt om på arbejdspladsen. Det gør oven i købet hverdagen mere effektiv da man ikke længere skal lede efter det materiel man skal bruge.

Gulv afmærkning er en god måde at forstærke informationer på som man typisk glemmer med tiden. Det kunne eksempelvis være et gulv skilt med "høreværn påbudt" Det er altid en god idé at placere den slags information rundt om på arbejdspladsen så der aldrig er tvivl om hvilke regler der gælder.

Mange virksomheder benytter allerede gulv opmærkning til sikkerheds opmærkning, men få har benyttet muligheden for at forbedre effektiviteten med smart, kreativ gulv opmærkning der er en enkel og billig løsning til at opnå en form for "nudging" og en mere ryddelig arbejdsplads. Samtidig kan man sætte labels på tapen, der synliggør hvad der menes med afmærkningen.

"Korrekt opmærkning får ofte folk til at gøre, det du vil have dem til, helt uden at du behøver at fortælle dem det."