Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering - indenfor 1-2 hverdage.

Ring til kundeservice på 40 99 88 88

Europæiske varer af høj kvalitet!

Gulvopmærkning - hvilken farve skal jeg vælge?-Thamus

Opmærkning af gulve | Læs mere om gulvopmærkning hos Thamus

Forfatter Henrik Andersen

Hvorfor bør gulvene opmærkes?

I enhver form for professionel virksomhed / offentlig institution, som for eksempel skoler, gymnasier og universiteter. Små og mellemstore virksomheder, fabriks og produktionsanlæg, fødevareindustri mv. Letter gulvopmærkning færdslen ved at synliggøre overfor medarbejdere og udefrakommende, så de straks og på en let måde, kan se hvordan de skal færdes på området. En gulvopmærkning på rette tid og sted yder desuden en ekstra sikkerhed, da ulykker nemt undgås. For eksempel mellem kørende og gående trafik. I de fleste tilfælde er gulvopmærkning krævet af myndighederne, i sådanne tilfælde anbefales det at virksomhedens områder gennemgås i samarbejde med firmaets sikkerheds repræsentant og Arbejdstilsynet (se evt. Forebyggelse af ulykkesrisici ved intern færdsel på virksomheder)

Hvilke farver bruges typisk til hvad?

Se vores gulvmarkerings tape her
Gulvmarkerings Tape
Gulvmarkeringstape

 

Gulvmarkeringstape farver


Forbedring af Sikkerhed og Effektivitet.

Gulvopmærkning sikrer at området bliver nemmere at forstå og benytte i hverdagen. En mere sikker arbejdsplads vil kunne opnås selvom man laver opmærkning der ikke nødvendigvis følger standarderne. f.eks. vil opmærkning af områder til værktøj, skraldespande, paller, rulleborde mv. nedsætte risikoen for ulykker da tingene derfor ikke står og flyder rundt om på arbejdspladsen. Det gør oven i købet hverdagen mere effektiv da man ikke længere skal lede efter det materiel man skal bruge.

 

Gulv afmærkning er en god måde at forstærke informationer på som man typisk glemmer med tiden. Det kunne eksempelvis være et gulv skilt med "høreværn påbudt" Det er altid en god idé at placere den slags information rundt om på arbejdspladsen så der aldrig er tvivl om hvilke regler der gælder.

 

Mange virksomheder benytter allerede gulv opmærkning til sikkerheds opmærkning, men få har benyttet muligheden for at forbedre effektiviteten med smart, kreativ gulv opmærkning der er en enkel og billig løsning til at opnå en form for "nudging" og en mere ryddelig arbejdsplads. Samtidig kan man sætte labels på tapen, der synliggør hvad der menes med afmærkningen.

"Korrekt opmærkning får ofte folk til at gøre, det du vil have dem til, helt uden at du behøver at fortælle dem det."

Gulvmarkering ved indgang - Færdselsvej

Gulvmarkering - Produktplacering

Gulvmarkering - Produktplacering


Gulv skilte til opmærkning af lager og produktion Se vores udvalg af gulv skilte i hhv.
Ø400mm Cirkler
eller
600x600x600mm Trekanter