FERIELUKKET i uge 29 + 30 - pakker sendes næste gang d. 29. juli 2024,

Sælg eller del ikke mine personlige oplysninger

Som beskrevet i vores privatlivspolitik indsamler vi personlige oplysninger fra dine interaktioner med os og vores hjemmeside, herunder gennem cookies og lignende teknologier. Vi kan også dele disse personlige oplysninger med tredjeparter, herunder reklamepartnere. Dette gør vi for at vise dig annoncer på andre hjemmesider, der er mere relevante for dine interesser, og af andre årsager, som er angivet i vores privatlivspolitik.

Deling af personlige oplysninger til målrettet reklame baseret på dine interaktioner på forskellige hjemmesider kan betragtes som "salg", "deling" eller "målrettet reklame" i henhold til visse amerikanske delstaters privatlivslove. Afhængigt af hvor du bor, kan du have ret til at fravælge disse aktiviteter. Hvis du gerne vil gøre brug af denne fravælgelsesret, skal du følge instruktionerne nedenfor.

Hvis du besøger vores hjemmeside med Global Privacy Control-fravalgspræference signalet aktiveret, vil vi, afhængigt af hvor du befinder dig, behandle dette som en anmodning om at fravælge aktiviteter, der muligvis betragtes som "salg" eller "deling" af personlige oplysninger eller andre anvendelser, der muligvis betragtes som målrettet reklame for den enhed og browser, du brugte til at besøge vores hjemmeside.